torstai 31. maaliskuuta 2016

Lahjavinkki sisaruksille!

Aikaisemmissakin postauksissa tämä on vilahtanut, mutta otetaanpa vielä uusiksi vähän eri näkökulmasta! Nimittäin, 

Mini Speeders potkuauto*


Jollyroomilta saatu poliisipotkuauto on löytänyt paikkansa meidän olohuoneesta eikä se pitkuluudestaan huolimatta vie kauheasti tilaa. Auto on valmistettu metallista ja istuinosa on muovia, rungon pituus on 75cm, leveys 25cm ja korkeus 35 cm. 


Molemmat lapset ovat usein sen kimpussa (samanaikaisesti tottakai), joten siksi tämä onkin hyvä lahjaidea pienellä ikäerolla oleville sisaruksille. Ikäsuositushan näillä on 1-3 vuotta.

Olivia nyt tottakai pääsee jo ajelemaan sisätiloissa ja alkaa hahmottamaan mm. kääntymistä paremmin. Alex lähinnä maistelee renkaita, penkkiä ja runkoa.Uskon auton olevan hitti, kunhan Alex kasvaa vähän!
Jollyroomilla on iso valikoima Mini Speedersejä, poliisiauton lisäksi on mm. paloauto, lentokone, taksi, suihkukone, raketti ja tottakai ihan perinteinen Classic Racer. 

Hintakaan ei ole kiitos Jollymyrskyn päätä huimaava!

Löytyykö teiltä Mini Speeders? Ainakin Mistä on pienet pojat tehty? blogin Kasperin ja Rasmuksen auto on vilahtanut Nellin blogissa, samoin  And Something Daily Emmin blogista olen tälläisen bongannut. Onhan nämä autot ihan sisustuselementtinäkin tosi kivoja! :)

*Mini Speeders potkuauto saatu Jollyroomista.

Karina


4 kommenttia:

 1. Nää on ihania! Jos meillä olis vähän enemmän tilaa potkutella niin mäkin haluisin meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :)
   Onneks meille mahtuu ja kun lapset kasvaa tuosta ulos, niin jää juurikin sisustuselementiksi!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)