tiistai 5. huhtikuuta 2016

Haaveena hyvinvointi.

Mä oon viime aikoina voinut aika huonosti. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. Arki on pakkopullaa ja väsymys on hiipinyt koko ajan taustalla, muuttuen välillä voimakkaaksikin. Kuvittelin, että paluu Espanjan auringon alle saisi mieleni kohoamaan, tuntemaan itseni taas minuksi, mutta ainakin tähän asti mitään ei ole tapahtunut.

Syön yhtä epäsäännöllisesti ja -terveellisesti kuin Suomessakin. Juon yhtä vähän vettä kuin aikaisemminkin. Voin ihan yhtä huonosti täällä kuin Suomessakin. Eikö edes valo ja aurinko pelasta minua?

Pari päivää ennen tänne tuloa, minulla oli visio päässäni. Olin suunnitellut aloittavani urheilemisen, terveelliset elämäntavat, iloisen ja positiivisen elämän. Ajattelin, että täällä Aurinkonrannikolla minusta kuoriutuu instafitnessbeibe, joka keikistelee salivaatteissa, treenaa kotona jumppapallolla, juo smoothieita ja hymyilee valkoista hymyä päivästä toiseen. Väärin meni.Eihän se ole myöhäistä vieläkään, paluulentoon on tasan kuukausi aikaa ja hurja 5 kilon painonpudostus voisi oikeasti olla vielä täysin mahdollinen JOS alan tekemään elämässäni muutoksia!  JOS jätän herkut pois, JOS alan syömään säännölliseseti ja JOS alan oikeasti liikkumaan päivittäin! Saisinko sitä kautta taas elämänilon takaisin? Tuntisinko itseni pirteämmäksi, paremmaksi ja ennenkaikkea, lisääntyisikö hyvinvoinitini? 

Tilasin joku aika sitten Foreverin C9 kuurin. "Matka kohti terveellisempää elämäntapaa ei ole helppo" - lukee esitteen ekalla sivulla. Juu ei ole, kyllähän mä sen tiedän.. mutta miksi matka siihen aloitukseen on yhtä rankkaa ellei jopa rankempi?Haluan voida paremmin, haluan katsoa peilistä ja voida sanoa, et jeah, mä näytän hyvältä, minulla on hyvä olla omassa kropassani. Nyt en todellakaan siihen kykene. Ajattelin, että tuo kuuri olisi oikotie onneen. Heh, typerää vai mitä. No, en ole vielä koko hommaa edes aloittanut, joten en oikeasti tiedä, onko se oikotie onneen vai. Kyseessähän on kuitenkin puhdistuskuuri, joten nyt on vissiin hyvä aika kerätä lisää kaloreita ja vetää suklaata samalla kun kirjoitan tätä postausta. 

"Haluan voida paremmin" - ja samalla työnnän suklaapalan suuhun, Yeah right. Hyvä minä, hyvä minun itsehilllintä. 

Mitkä ovat sitten mun tavoitteet? No ensinnäkin, mun pitäisi viedä loppuun mun MyBody projekti, jonka täällä jo syksyllä aloitin. Paino ja sentit junnaa edelleen paikoillaan. Siinä mun tavoite on olla 3.8.2016 mennessä samoissa ja jopa paremmissa mitoissa, kuin ennen Alexin odotusaikaa. Vuosi synnytyksestä kuulostaa ihan järkevältä, eikö? Pidemmän ajan tähtäimessä on siis 10 kg pudotus. Painan nyt 75kg ja olen 176 cm pitkä. Lyhyemmän aikavälin tavoitteena taas on pudottaa 3-5 kg seuraavan kuukauden aikana. Toivon, että C9 kuuri antaa minulle hyvän startin. Olen suunnittelut aloittavani sen 12.4 tai jopa sen jälkeen,  miksi vasta silloin, sillä ei ole nyt tässä merkitystä. Tulen ottamaan ennen ja jälkeen mitat sekä kuvat ja julkaisen ne myös täällä blogin puolella. 

kuva 05/2014

Olen pyöritellyt päässäni myös Foreverin jälleenmyynnin aloitusta. Muutama ystävä tekee sitä hommaa ja olen alkanut hitaasti syttymään tuotteille. Saa nähdä, ehkä tämäkin on niitä asioita, joille ensin sytyn ja sitten unohdan koko innostuksen ja homma lopahtaa. Mulle käy usein niin. Monta rautaa samanaikaisesti tulessa ja sitten en saa mitään vietyä loppuun..

Jos aloitetaan pikkuhiljaa niin tämän päivän (tiistai 5.4.16) tavoitteena on juoda 8 lasillista vettä ja olla syömättä ainuttakaan herkuksi luokiteltavaa ruokaa. Huomisen tavoitteena voisi olla sama, aloiteaan pikkuhiljaa.. Kyl tää tästä!

C9 kuurista kuulisin mielelläni lisää kokemuksia, jos joillain on! 

Karina

14 kommenttia:

 1. Mä henkilökohtaisesti oon sitä mieltä , et noi kaikki kuurit on ihan huuhaata. Mut toisaalta jos kaipaa kunnon alkusysäystä ni puhdistuksella saa aluksi hyviä tuloksia. Itse kuitenkin suosin perus terveellistä ruokaa ennemmin kun pussi ruokaa yms.

  Päätät sitten niin tai näin- nyt tai tulevaisuudessa. Ni Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä onn itsekin tosi skeptinen tän suhteen ja yleensä kaikkea tuollaista huuhaata vastaan! Nyt oon vaan niin epätoivoinen ja saamaton, että pakko kokeilla :D

   Kiitos paljon, tsemppiä myös sinne! <3

   Poista
 2. Itse aloitin nyt 8vkn puretreenin (Google kertoo). Tässä syödään puhdasta normaalia ruokaa, on myös maidoton/gluteiiniton ja treenaillaan 3-4krt vko, kaikki treenit voi myös aloittelijoiden ryhmässä tehdä kotona. Tykkään, tässä oppii sitä oikeaa syömistä ja määriä ja tarkoitus myös kroppaa kiristää ja saada peruskuntoa raskauksien jälkeen. Varsinaista pudotettavaa ei itellä ole, mutta tällä se onnistuu myös.
  Itsellä ongelmana se etten syö yhtään oikeaoppisesti, tarpeeksi ja oon kauhee sokerihiiri joka mussuttaa niitä suklaapatukoita ja karkkipusseja.

  Tarkoitus päästä kesäksi kuntoon ja tällä se toiv onnistuu. Sais tuon ongelma alueen eli vatsankin näyttämään hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä sun ruokavalio! Mun suurin ongelma on se, että olen taas sokerikoukussa. Olivian aikaan oli sama juttu ja joskus 10kk kohdalla oli pitkän aikaa ilman herkkuja ja sain helposti monta kiloa pois. Myös olo helpottui.

   Kesäksi kuntoon - kyllä kiitos! Tai edes elokuuksi :D Tsemppiä paljon sinulle!

   Poista
 3. kyllä se siitä <3
  Tsemppii ja kerro sit miten sujui! Jos mäkin innostun tosta c9:stä!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä urakkaan! <3 Kyllä se siitä pikkuhiljaa.
  - Gina

  VastaaPoista
 5. En ole itse tuota puhdistusta kokeillut mutta olen kuullut hyvää palautetta siitä, Ja itelle olen saanut paljon apua henkiseen ja fyysiseen tasapainoon young livingin öljyillä ja antioksidanttijuomalla. Mieli piristyy nii jaksaa urheilla ja tehä enemmän :) paljon tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Young living öljyllä? Onko se jonkun tietyn merkin, en ole kuullutkaan! Kiitos paljon ja paljon tsemppiä myös sinne!

   Poista
 6. Hei. Kannattaa myös tsekata ne kilpirauhasarvot. Väsymys ja saamattomuus kuuluu senkin oireisiin, samoin kuin painon junnaaminen ja lihominen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Niitä seurattiin koko raskauden aikana, koska minulla on struuma, mutta olivat aina ok. Pitääkin Suomeen palattuamme pyytää taas testit ja käydä ultraamassa struuman tilanne, kiitos muistutuksesta!

   Poista
  2. Kannattaa pyytää vastaukset myös itelle. Mulle sanottiin monesti et ovat ok, mutta sitten kun pyysin vastaukset itelle, niin huomasin että arvot olivat olleetkin aivan rajoilla. Sain lääkityksen ja samalla ultrassa huomattiin, että toinen lohkoista olikin surkastunut.

   Poista
  3. Täytyypä pyytää! Olen yleensä kysynyt vain puhelimessa vastaukset, joten en osannut ajatellakaan, että kysyisin niitä itselleni. Jotenkin sitä luottaa sokeasti siihen, että tulosten kertoja mainitsee, jos jokin arvo on rajoilla tms. Kiitos, kun toit tän pointin esiin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)