maanantai 25. huhtikuuta 2016

Lastenruoat ja -maidot Fuengirolassa.

Oletko tulossa vauvan kanssa Fuengirolaan ja mietit, mitä ruokia kannattaa raahata mukana ja mitä ei? Onko täällä minkälaisia äidinmaitokorvikkeita? Mantelimaitoa? Kauramaitoa? Purkkiruokia? Tässä suppea katsaus Fuengirolan kauppoihin:

El Corte Ingels / SuperCor
Los Boliches

Vielä isompi valikoima löytyy HiperCorista, mutta kyllä mun mielestä tämä SuperCorinkin valikoima on aika hyvä. Ekassa kuvassa näkyy pieni osa maitovalikoimaa, täällä tuoretta maitoa on pari eri vaihtoehtoa kylmässä myynnissä, muuten maito on omissa hyllyissä iskukuumennettuna ja sitä riittää. On tavallista, vähärasvaista, laktoositonta, suklaanmakuista jne jne jne.  Kannattaa myös huomata, että monissa pillimehuissa on maitoa! Eli, jos pillimehun purkissa lukee +leche tai kuva antaa ymmärtää, että siinä voisi olla maitoa, niin lue selostus, mitä luultavammin, siinä on maitoa.
Olivia juo Suomessa laktoositonta maitoa, koska hänen maha menee kipeäksi tavallisesta. Täällä hän ei juo maitoa ollenkaan, sillä maha menee kipeäksi myös tämän maan laktoosittomasta (sin lactosa).

Hyllyistä löytyy myös mantelimaitoa, kauramaitoa, soijamaitoa yms.

Lastenruokapuolelta löytyy erilaisia smoothieita, purkkiruokia, korvikejauhoja. Smoothiet on ollut ihan ok makuisia, mutta purkkiruoista en osaa sanoa, kun en ole ainuttakaan ostanut. 

Mercadona (NuriaSol talossa)
Los Boliches
Sama homma sielläkin, kaikkea tarvittavaa löytyy! 

Coviran nimisistä kaupoista löytyy myöskin pieni valikoima kaikkea. 
Ja jos kaipaa tismalleen niitä samoja pilttejä, mitä Suomessakin myydään niin täällä on monia suomalaisia tuotteita myyviä kauppoja. Esimerkiksi junakadulla sijatseva Ewald´s tai katua alemempana La Leona. 

Lisäksi on myös luontaistuotekauppoja, joista voi ostaa esimerksi sokeroimatonta mantelimaitoa tai luomusmoothieta.

Kauppojahan täällä monia, jos verrataa niitä suomalaisiin, niin Coviran olisi paikallinen Siwa, Mercadona S-Market ja SuperCor kalliimpi S-Market. HiperCor menisi jo Prismasta. Ja Lidl on Lidl, niitäkin täällä on ja valikoima on suht samannäköinen kuin Suomen Lidlissä.

Toivottavasti tästä oli apua jollekin, saa kysyä, jos jokin vielä kiinnostaa, reilu viikko täällä vielä ollaan! :)

Karina

4 kommenttia:

 1. Milloin arvonnan voittaja selviää? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tuhannesti tästä :) Ihana olet, kun jaksoit tällaisen tehdä. Tuli niin tarpeeseen ja nyt tietää mitä raahaan mukaan. KIIIIITOS <3 t. Kauramaidosta kysellyt ja kesäkuussa sinne matkaava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löysit tän, sinulle tämä oli tehtykin :) ole hyvä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)