perjantai 16. marraskuuta 2012

Neuvola vol.3 ja uudet työkuviot!

Tällä viikolla oli neuvola.
Käytiin taas perusasiat läpi: paino 74 kg.. (+540g/viikko).
Hemoglobiini oli laskenu 133:sta 120:n.
Verenpaine 120/61
Sydämensyke +
Liikkeet +
Sf-mitta 19,5

Käynti meni mukavasti,  Sauli oli mukana. Tai oikeestaan se oli siihen asti mukavaa, kunnes Sauli alkoi puhumaan mun synnytyspelosta hoitajalle. Itse en ole vielä valmis puhumaan asiasta, koska en ole vielä päättänyt, pelkäänkö asiaa oikeasti vai en. Ja joo, onhan se kivaa, että mies huolehtii ja otti asian esiin jo aikaisessa vaiheessa, mutta silti vähän suutahdin siitä. En paljoa. Toinen asia, mistä en tykännyt, oli se, että Sauli meni paljastamaan miten paljon mä syön herkkuja :D ja miten olemattoman vähän harrastan liikuntaa. Ihan kun se yrittäis liittoutua mua vastaan. Höpsöjä juttuja, i know.

Mulla alkoi myös maanantaina uudet työkuviot. Eli menin alunperin mainostoimistolle koulutukseen tulevaa projektia varten., mutta paikanpäällä selvisin, että, jos vaan minulle käy, niin ekan viikon olisin eri tehtävissä: olisin mainosten kääntäjänä ja toimitusjohtajan apuna. Toisinsanoen tekisin juuri sitä, mihin minut on koulutettu: kääntämään!

Tää viikko tosin on jo valitettavasti takana, tuli tehtyä lyhyitä ja pitkiä päiviä, käännettyä rengasliikemainoksia ja ravintolamainoksia - laidasta laitaan kaikkea. Tehtävä oli mielenkiintoinen, haastava. vaativa. Aivan mahtavaa! Nyt toki harmittaa, että se oli vain viikon projekti, mutta ehkä näitä tulee sitten jatkossa lisää.

Se tehtävä, johon minut on varsinaisesti palkattu, on myyntityötä kentällä. Ei kuluttajille, vaan suoraan yrityksille. Saan siis tavata kaikki tämän seudun yritykset seuraavan 3 viikon aikana. Ja tehdä mahdollisimman paljon tulosta. Haastaavaa! Koulutus siihen on ensi maanantaina. sitten olen taas viisaampii. Ja jännittyneempi.

Raskaus on sujunut hyvin, vaikka hemppari oli laskenut, en tunne itseäni erityisen väsyneeksi, hyvin oon jaksanu tehdä töitä ja mennä paikasta toiseen. Kirpparillakin pyörähdin eilen ja löytyi taas ihania juttuja, fleecepukua, yökkäreitä, söpö hattu jne. vauvalle siis. Huomasin, että en edes katso enää aikuisten juttuja. Tätäkö se äityis tulee olemaan? :D

Tänään ajelen kotipaikkakunnalleni, hyvällä ystävälläni on huomenna valmistujaisjuhlat. Maisterijuhlat :) juhlat on kivoja... siellä saa aina HERKKUJA. :D

Mukavaa perjantaita kaikille! On mahtavaa huomata, että Teitä lukijoita tulee koko ajan, pikkuhiljaa lisää!!! Kiitos, kun jaksatte seurata arkeani <3

Lopuksi mahakuvaa tältä päivältä: rv 23+4

 
                               Haha, tuntuu, et pylly on yhtä iso ja pyöree kun maha! :D
                         Ja oisin voinu vaikka solmia housujen nyörit ennen kuvan ottoa?

                                                                      -K-

4 kommenttia:

  1. Oi ihana masukuva! <3 Onhan se nyt pompsahtanu iha kunnolla esiin! :) Voihan Sauli neuvolassa! :D Eihän tollasia juttuja saa paljastaa, herkkuttelujuttuja ainakaan! :D Kiinnostaisko sua kirjottaa synnytyspelkopohdintapostaus? Ois mukava kuulla ja ehkä kirjottaminen ja keskustelu auttais suakin tietämään mitä mieltä oot? :)

    Uudet työkuviot kuullostaa tosi siistiltä! :) Onks toi määräaikainen juttu vai iha vakkarihommaa? Vinkkinä hei jos hemppari jatkaa laskuaan, ni kannattaa kokeilla sellasta nestemäistä valmistetta ku Floradix! Sitä myy luontaistuotekauppa ja ilmeisesti apteekkikin. Se vissiin imeytyy monille paremmin ku tabletit ja siten auttaaki paremmin. Ja siinä on kai jotai muitaki hyvii juttuja erityisesti raskaanaoleville, siellä sisällä olevassa tuoteselostuslapussa lukee et suositellaan just raskaanaoleville :) Mulla on itseasiassa se lappu tallella jos haluut tutkii sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se pompsahtanu, ja ihana on <3, kiitos :)

      Työjuttu on valitettavasti määräaikainen ja kestää sen aikaa, kunnes on kaikki listalla olevat yritykset käyty läpi. Aikaa siihen on annettu 3 viikkoa, eli sen aikaa se kestää. Mut heti siihen perään, oon todennäköisesti mukana erään toisen firman mielenkiintoisessa projektissa, joten töitä olisi näillä näkymin helmikuulle ja siinä paikkeillahan mä jo äippälomalle jäänkin.

      oon kuullu tosta floradixista, eikös se oo semmonen nestemäinen? jos en sekoita nyt johonki toiseen.. ja kirjoitti hoitajakin mulle jonku rautavalmistenimen ylös JOS alkaa tuntumaan, että väsyttää enemmän ja enemään. oon itse asiassa unohtanu ottaa raskausajan vitamiineja nyt kohta viikon verran, ehkä silläkin oli vaikutusta. nyt taas tunnollisesti otan ne :)
      mutta, täytyy nyt pakata ja lähtea ajelemaan kohti.. ;)

      mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Nii no sä taidat olla niin kova tekemään töitä ja tykätty työntekijä et eiköhän sulla hommia riitä ennen äippälomaa ja sen jälkeenki :)Joo on nestemäinen tosiaan :) Mukavaa viikonloppua sullekin ja ajelehan varovasti! :)

    VastaaPoista
  3. Herranjumala miten pieeeeeeni ja söpö verrattuna miun palloon!<3 Heiii, mie kans pelkään/pelkäsin synnytystä kunnes törmäsin itsjudyslife vlogiin youtubessa. Usalainen tyttö, joka synnytti n.3 vkoa sitten tytön ja sen mies oli kuvannu synnäriltä videoo. Se jotenki rauhotti minuu ja nyt ainakin tällä hetkellä hyvin fiiliksin synnytykseen.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)