sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Burgerit grillissä x3

Kanahampurilainen grillissä


Tarvitset:

Ruissämpylöitä
Kanansisäfileitä
Juustoa (mulla oli perus kermajuustoa ja chilijuustoa)
Salaattia
Kurkkua
Tomaattia
Jotain majoneesia/hampurilaiskastiketta

Sit grilli kuumaksi, kanat kypsäksi, mutta ei kuivaksi, sämpylät rapeaksi ja ei muuta kun täyttämään oma hampurilainen.

Tuplaliha-tuplajuusto hampurilainen grillissä


PIHVIT

Naudan jauhelihaa 700g
puolikas sipuli
2 kananmunaa
Knorr sipulikeittopussi
1 ehrmannin maustamaton rahka
suolaa ja pippuria

Sekoita ainekset keskenään ja jaa taikina 8 palloksi, painele niistä pihvit.
Paista grillissä.

Toisena lihana oli pulled porkia - ihan valmispussi, joka paistettiin pannulla.
Juustoina  meillä oli Burger Cheddaria ja savujuustoa.
Kasvispuolelta pihvitomaattia, kurkkua, punasipulia ja salaattia.
Majoneesina toimi chilimajoneesi.


Bataattiburgeri


Raikas vaihtoehto gluteenittoman ruokavalion noudattavalle.
Kuori ja viipaloi bataatti, esikeitä noin 10min (veteen lisää vähän suolaa) ja sitten paista grillissä, mausta pippurilla.
Jauhelihapihvejä tehdessä ota osa taikinasta talteen ennen sipulikeiton lisäämistä niin pihvikään ei sisällä vehnäjauhoja :)

Bon appetit!

Karina

6 kommenttia:

  1. Namnam, nyt tuli nälkä! Varsinkin tuo bataattiburgeri pitää ehdottomasti laittaa kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kokeile! Kaikki kehui niitä :)

      Poista
  2. No mums <3 :D Ihanan näköisiä, ja varmasti maistui :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)