perjantai 7. syyskuuta 2018

Joko -tai haaste.

Juuri kun ajattelin tehdä pitkästä aikaa jonkun haasteen, huomasin FitFatMama Tiinan tehneen Joko -tai haasteen, josta päätin sitten ottaa kopin. Joko tai - hirmuisen hankala asetelma, koska mikään ei ole mustavalkoista ja vastaus riippuu aina elämäntilanteen mukaan. Mutta tässäpä vastaukset:
Suihku aamulla vai illalla? Illalla. Ehdottomasti illalla.
Suunniteltu vai extempore? Riipuu ihan asiasta. Esim. matkoja tykkään suunnitella, koska silloin ehtii näkemään ja kokemaan enemmän. Kun taas extempore viihteelle menemiset ovat yleensä niitä parhaimpia iltoja.
Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys? Tähänkään minulla ei ole joko tai vastausta. Asun maalla, lähellä luontoa, mutta viihdyn erittäin hyvin myös kaupungissa ja sen ytimessä. Jos ehdoton jompi kumpi pitäisi valita, niin näin perheellisenä luonnonläheisyys. Jos olisin sinkku niin kaupungin ydin.
Kirkkaat vai neutraalit värit? Neutraalit. Tykkään aika yksinkertaisista väreistä: musta, valkoinen, laivastonsininen, kultainen. Paitsi hetkinen, lasketaanko kaksi viimeistä kirkkaaksi väreiksi?

Kevät vai syksy? Syksy. Aikaisemmin olisin vastanut kevät, mutta viime vuosina olen ymmärtänyt, että pidän oikeasti syksystä paljon enemmän. Viilenevä ilma, raikkaus ja syksyn tuoma kauneus, värit, ensimmäiset kylmät yöt <3


Aamut vai myöhäiset illat? Myöhäiset illat! Mulla on iltaisin enemmän energiaa ja kiinnostusta tehdä asioita.
Ylipukeutunut vai alipukeutunut? Mieluummin ylipukeutunut.

TV-sarja vai elokuvat? Elokuvat.

Suklaa vai karkki? Suklaa. Karkkia en syö juurikaan, mutta suklaalla voisin elää.
Puhelimen kalenteri vai paperinen? Paperinen. Viikot hahmottaa paljon paremmin. Tämän lisäksi merkinnät säilyy, kun puhelimet vaihtuu ja kaikki häviää. Mulla on yleensä noin 5 vuoden kalenterit tallessa ja hyvin monta kertaa olen etsinyt jotain tietoa niistä.
Lauantai vai sunnuntai? Lauantai. Koska sitten tulee vielä sunnuntai.
Tanssiminen vai laulaminen? Molemmat. Jos taas pakko valita, mitä tekisin vaapana päivänä yksin kotona, niin laulaminen (karaoke lähinnä).
Auringonnousu vai lasku? Lasku.

Kulta vai hopea? Kulta. En taida omistaa mitään hopeaa.
Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli? Vastaajan rooli. Olen huomannut useita tilanteita, joissa olisin halunut kysyä jotakin, mutta olen ollut hiljaa.
Tulppaani vai ruusu? Ruusu.
Me tultiin lasten kanssa vanhempieni luokse Kuopioon. Satamassa on Kalaryssäys, jossa mennään varmasti käymään. Näen myös illalla pitkästä aikaa lukiokaveriani. Me ei itse asiassa olla nähty sitten ylioppilasjuhlien, joista on se 12 vuotta!
Ihanaa syksyistä viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)