torstai 10. tammikuuta 2013

Minä ja pikkuorava <3

Testaan kuvien lisäämistä bloggerin sovelluksen kautta, sillä koneella selaimen välityksellä ei onnistu :( toivottavasti näin onnistuu!

Tässä siis 26.12.2012 otettu kuva!

9 kommenttia:

 1. Jessus sun rinnat on isot! :o

  T. Haluan kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni näistä muutaman desin voisin antaakin :) rasvakudosta siis, luomuthan ne on :)

   Poista
  2. katoin samaa! onnea sulle niistä :D T. tänne myös pari desiä;)

   Poista
  3. Haha, kiitos? Onhan ne aina ollu isot, nyt kylläkin aletaan jo mennä liiallisuuksiin, odotan vain miten synnytyksen jälkeen käy, kun maito nousee. Toivottavasti ei tuu pahoja repeämiä, pieniä raskausarpiahan niissä jo on :( itkutkin tuli jo pariin otteeseen itkettyä niitten takia :D

   Poista
  4. Voi :/ Toivottavasti ei tuu kauhian kipeeksi kun maito nousee! Eikä tosiaan niitä repeämiä. Kyllähän ne sitten asettuu toivottavasti kun alat imettämään (jos imetät) yms. :) Montako kokoa ne on kasvanu raskauden aikana, ja mitä kokoa ne oli ENNEN raskautta? (:

   T. Eka ano joka ottas mielelään pari desiä ;)

   Poista
  5. Tarkoituksena olisi kyllä imettää :)
   Ennen raskautta 70E ja nyt viikolla 32. Kuppikokoni on 80G eli pari kuppia on kasvanu, tosi pieniä ne raskausarvet onneksi vielä on. Rintojen ympärysmitta oli ennen raskautta 94-95 cm ja nyt se on 106 cm, joten onhan siinä vaikka muillekin jakaa :) Ainii, nykyiset 80G rintsikat vetelee jo viimeisiään, joten eiköhän se H-kuppi ala jo ajankohtainen olemaan :) / :( en tiedä pitäskö itkeä vai nauraa :D

   Poista
  6. Aika radikaalisti tulee kyllä arvet rintoihin maidon noustua, mut äläpä huoli, ainakin itselläni ei vienyt kauaa että arvet oli haalenneet niin, ettei niitä enää tiedä olemassa olleen. :)

   Poista
  7. Kiitos kannustuksesta :) yritän olla huolimatta, helppoa se ei ole! Rinnat on mulle aina olleet tärkeät ja kauniit minussa, lapsen ravinto on kuitenkin tärkein, joten i am gonna deal with it :)

   Poista
  8. Kiva kuulla että aiot imettää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)