keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Rv 34+2

Päivät kuluu, tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, mutta tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi :(

Meillä oli viime perjantaina ystäväpariskunta viettämässä iltaa, kokkasin 3 ruokalajin illallisen: alkupalaksi juustoista porkkana-bataattikeittoa, pääruoaksi lohimedeljonkeja peruna- ja bataattilohkoilla, kermaviilitillikastiketta ja salaattia, jälkiruoaksi appelsiini-suklaamoussea. Olihan siinä tekemistä, kun aamupäivän siivosin taloa ja iltapäivän esivalmistelin kaiken mahdollisen, jotta illalla kaikki sujuisi mutkattomasti. Tosi hyvin meni :) pelattiin puolille öin Aliasta enkä muista milloin olisin viimeksi naurannut yhtä paljon! Loistava ilta.

Viikonloppuna vietettiin miehen kanssa laatuaikaa yhdessä, käytiin hänen äidiltään vauvalle kehto hakemassa ja otettiin iisisti. Maanantaina mulla oli muutaman tunnin tulkkauskeikka ja eilen olin saamattomana koko päivän kotona. Sain minä puolet 50cm ja 56cm vaatteista silitettyä. En vaan ajatellut, että siihen menee niin kauan! Ota body, avaa se, käännä ympäri, silitä, käännä takaisin oikeinpäin, sulje napit ja muut, viikkaa, laita oikeeseen pinoon. Ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan :D mutta onpahan ihanan pehmoiset vaatteet pikkuoravalla.

Bongasin myös netistä ruskean pinnasängyn, jossa laskettava laita. Pohjan säädöstä myyjä ei muistanut, kun sänky on ollut paketoituna ainakin 8-9 vuotta lämpimässä varastossa. Uutena lastentarvikeliikkeestä ostettu, ovh lähemmäs 200 euroa, yhdellä lapsella ollut käytössä, erittäin hyvässä kunnossa. Sovittiin treffit tälle viikolle, kunhan se saapi sen varastosta tuotua ja purettua paketista, haluan säädettävällä pohjalla olevan sängyn, enkä tingi siitä. Kuten myös laidan laskettavuus on must. Hp sängyllä oli vain 50 e, joten todella toivon, että onnistuin tekemään löydön,,koska ilmoituksessahan ei ollut edes minkäänlaista kuvaa.

Toinen nettikirppislöytö on myöskin yhdellä lapsella käytössä ollut siistinkuntoinen (kuvan perusteella) Eisbärchenin lämpöpussi turvakaukaloon tai vaunuhin (jotka odottaa edelleen,et ne kuvataan ja niistä kirjoitetaan - saamattomuutta), sen mies hakee tänään töiden jälkeen. Hp 25 e, väri musta (mustan halusinkin). En tiedä paljonko vastaava maksaa uutena, tuntuu,,että noita lämpöpusseja on niin paljon, etten osannut löytää oikeaa.
Ja Rakas osti pikkuiselle lampaantaljan, se on ihana :)

Tänään ois sitten perhevalmennusta, yhtään en muista aihetta, mutta se onkin viimeinen, ensi viikolla on neuvola ja synnytysvalmennusta. Ja taitaa olla enää 42 päivää laskettuun aikaan? Tällä viikolla olisi tarkoitus pakata sairaalakassi sitten, sen verran painostusta on miehen puolelta tullut, että on se vaan palattava :D

Raskauspuolella kaikki on ennalleen, pikkuinen liikkuu todella paljon, välillä närästää, välillä vetää suonta. Liitoskipuja on nyt ollu paljon ja häpyluu tuntuu kipeältä. Käveleminen tuntuu, kuin jalkojen välissä olisi kookospallo. Eilen oli tosi kovaa paineen tunnetta alamahassa, piti mennä ihan lattialle selälleen, jollon Sauli tottakai säikähti taas, et mikä mulla on. Meni se lopulta ohi. Pyörryttysoloja on myös ollu, eilen mittasin verenpaineen ja se oli 112/78, sydän jyskytti 82 kertaa minuutissa. Ei ihme että oli huono olo.

Nyt kotihommia ja pikkuoravan vaatteiden silittämistä, ciao!

Kuvaa mun tän "aamuisesta" brunssista:2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)