sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Levitä hymyä!

Levitä hymyä!


Valkoinen, kaunis hymy on varmasti jokaiselle mieluinen näky niin omasta peilistä kuin toisen kasvoissa. Nykyaikana on helppo hoitaa hampaitaan lähes ammattimaisella tasolla, kun puhutaan huolellisesta puhdistamisesta.

Oral-B sähköhammasharjat ovat varmasti tuttuja monelle, onhan se maailman johtavin hammasharjamerkki. Myös meidän kotoa löytyy sellainen, joten sainkin olla mukana Buzzadorin Oral-B kampanjassa.Jokaisella on hammasharjaan liittyen omat toiveet ja odotukset eikä kaikki käy aina kaikille. Nyt Oral-B:lla onkin vaihtoehtoja monenlaisiin ongelmiin. Esittelen teille nyt kolmea vaihtopäätä aloittaen omasta ehdottomasta lempparista:

Oral-B 3D White

Kuva
"Tämä harjaspää on suunniteltu poistamaan värjäytymät hellävaraisesti. Hammaslääkäreiden innoittama kuminen kiillotuskuppi valkaisee hampaat luonnollisesti."

Rakastuin tähän heti ekalla harjauskerralla. Hampaiden pinta jäi harjauksen jälkeen ihanan puhtaaksi ja raikkaaksi. Harjakset eikä kuminen pinta tunnu hammasta vastaan pahalta ja kun tuloksetkin voi nähdä omin silmin, on hampaiden harjaamisesta tullut täysin erilainen tapahtuma kuin aikaisemmin. Saatan huomaamattani harjata lähes kolmekin minuuttia, koska se vaan tuntuu niin hyvältä!


 • kiillottaa ylivoimaisesti, harjaten kuitenkin hellävaraisesti
 • ympyröi jokaisen hampaan ja puhdistaa perusteellisesti
 • puhdistaa syvältä hammasväleistä ja ienrajan alta
Oral-B TriZone
Kuva


"Oral-B TriZone- harjaspään kolmen toiminnon innovatiivinen puhdistustekniikka poistaa plakin syvältä hammasväleistä, jolloin plakinpoiston on ylivoimaista tavalliseen käsikäyttöiseen hammasharjaan verrattuna."

Tämäkin oli täysin uudenlainen kokemus minulle. Näyttää sähköhammasharjaksi hieman oudolta, isolta, sillä olen tottunut, että sähköinen on aina pieni ja pyöreä. Tämä taas näyttää ihan tavan harjalta - olematta sitä kuitenkaan. Suussa tuntuu enemmän "tavalliselta" harjalta ja puhdistaa isommalta alueelta kerrallaan, jolloin ei tarvii "hinkuttaa" sitä eestaas. Voisin kuvitella käyttäväni uudestaan, erittäin positiivinen yllättäjä!


 • ylivoimainen plakinpoisto
 • liikkuva PowerTip auttaa puhdistamaan vaikeapääsyiset takimmaiset poskihampaat


Oral-B FlossAction


Kuva

"Oral-B FlossAction -harjaspään Micropulse harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin ja poistavat plakkia. Se puhdistaa kliinisesti paremmin kuin Oral-B Precision Clean-harjaspää."

Tätä harjasta olen käyttänyt aikaisemmin ja ollut tyytyväinen. Mun mielestä tämä sellainen "jokamiehen/naisen" harja, joka käy kaikille. Hampaiden pinta jää mukavan puhtaantuntoiseksi ja hammasvälitkin puhdistuvat kätevästi.


 • Micropulseharjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin ja poistavat plakkia
 • Puhdistaa kliinisesti paremmin kuin Oral-B Prescision Clean-harjaspää

pro-expert-whitening-toothpaste
Kuva
Oral-B:lla on myös omia hammastahnoja, joista olen käyttänyt yhtä vaihtoehtoa nyt kuukauden ajan. Tahna on hyvänmakuinen ja jättää suun raikkaaksi. Testissäni oli Pro Expert Whitening tahna, joka lupaa valkoisemmat hampaat 3 viikossa. Kahvin ja teen suurkuluttajana, uskallan väittää, että lupaus pitää paikkansa, kulmahampani ovat nimittäin vaalentuneet!
Säännöllisesti käytettynä Oral-B Pro-Expert auttaa:

 • ehkäisemään reikiintymistä
 • ehkäisemään plakkia
 • suojaamaan ikeniä
 • vähentämään säännöllisellä käytöllä hampaiden vihlomista
 • ehkäisemään hammaskiven muodostumista
 • valkaisemaan hampaita poistamalla pinnallisia tummentumia
 • ehkäisemään hammaskiilteen kulumista
 • antamaan raikkaamman hengityksen


        Buzzadorina toimimisesta voit lukea lisää mun Mikä on Buzzador postaukesta Buzz Buzz
      

Levitetään siis hymyä!


Karina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)