keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Testissä: Tefal Snack Collection

Sain kesäkuun alussa KidSpotilta kyselyä, olisinko kiinnostunut testaamaan Tefalin uutta laitetta: Snack Collectionia. Voileipägrillin suurkuluttajana olin tottakai heti kiinnostunut tästä uutukaisesta. Snack Collection ei tosin ole vain voileipägrilli, vaan se on 11 muutakin laitetta, kun levyjä  vaihtaa!


Minun onnekseni, olin yksi valituista ja Tefal lähettikin minulle juhannuksen jälkeen koneen, johon kuuluu automaattisesti kolmiovoileipien sekä Belgian vohvelien levyt. Lisäksi sain valita vielä kahdet ylimääräiset levyt. Valinnanvaraa riitti, sillä vaihtoehtoina on paniniritilästä donitsilevyihin. Levyjen valikoimaan pääset tutustumaan Tefalin sivuilta.

Minä valitsin "Mini bouchees" eli small bites - pienet purtavat levyn ja testailinkin niitä sunnuntaina leikkipaikan avajaisjuhlissa:


Mariannesuklaanapit:

100g voita
100g suklaata
40g sokeria
2 kananmunaa
40 g vehnäjauhoja
ripaus Marianne cruchia

Sulata voi ja suklaa vesihauteessa, lisää sokeri ja anna jäähtyä hetken. Vatkaa joukkoon munat, jauhot sekä Marianne murska. Kaada jokaiseen syvennykseen noin teelusikallinen taikinaa ja anna kypsyä 1-1,5 minuuttia.


Todella nopeaa tehdä yllätysvieraita varten esimerkiksi! Makeiden nappien tilalle voi tehdä myös suolaisia miniherkkuja, rajoituksena on vain oma mielikuvitus :)

Toinen valintani oli "Chaussons" eli pasteijalevyt, mutta niitä en ole vielä testannut. Levyt näyttävät tältä:


Eniten olen tällä koneella tehnyt lämpimiä voileipiä ja erilaisia vohveleita. Olivia ei esimerkiksi syö voileipää, jos siinä on kinkkua ja juustoa päällä, mutta "herkkuleipinä" maistuu sisältökin erinomaisesti.





Eilen aamulla herkuteltiin taas vohveleilla, jotka soveltuvat myös pienemmällekin.

Banaani-kookosvohvelit

1 muussattu banaani
2 kananmunaa
ripaus suolaa
4 dl maitoa
1dl vaniljajogurttia
2 dl kaurahiutaleita
1 dl kookosjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 rkl kookosöljyä

Vatkaa muussattu banaani munien sekaan, lisää suola, maito. Sekoita kuivat ainet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita kookosöljy joukkoon ja anna taikinan hetki tekeytyä. Sen kuuluu olla hieman paksuhko ja puuromainen. Paista vohvelit ja tarjoile joko sellaisinaan tai mieluisan lisukkeen kera!


Snack Collection koneita ja levyjä on nyt saatavilla myös Suomessa, joten kannattaa kysäistä omasta kodinkoneliikkeestä!

Tuleeko teillä käytettyä vohvelirauotoja ja voileipägrillejä?

Snack Collection kone ja levyt saatu Tefalilta.

6 kommenttia:

  1. Vaikuttaa tosi kätsyltä kyllä! Meille on ainakin 15v vanha Voileipägrilli jolla tulee kerran pari vuoteen tehtyä. Tai vähän enemmän kun yleensä sitä käyttää sen pari päivää putkeen ja sit taas unohtuu vuodeks :D mut se laite on ihana, hauskaa vaihtelua perus leipiin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on! En voi kun ihan oikeasti suositella, on meillä koko ajan käytössä :D
      Pitää joku kerta kokeilla laittaa banaania ja suklaata leipien väliin, vois olla aika namia!

      Poista
  2. Mä niin haluan tollasen :D Olen maailman laiskin (no ainakin melkein) ruuanlaittaja, muta innostun aina kaikista laitteista :P Voileipägrillikin on pitänyt ostaa jo ikuisuuden..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ostamaan tuon eikä pelkkää voileipägrilliä! Levyt on helppo vaihtaa, pestä, säilyttää ja saa eri ruokia ilman että koko keittiö on täynnä laitteita :)

      Poista
  3. ääää mä oon niin ettiny tuollaista ja OBH:lla on ollu ainoa mikä eteen tullut! niin käytännöllinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän näitä pitäisi olla Suomen kodinkoneliikkeissä myynnissä :) hinta on vähän päälle 100€

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)