maanantai 29. helmikuuta 2016

Ihan paras pannari.

Mun makuun paras pannari! (eli pantariini)



1 litra (mielellään punaista) maitoa
4 kananmunaa
ripaus suolaa
2 tl sokeria (ei välttämätön)
5 dl jauhoja 
0,5 dl kookosjauhoja
50-70g sulatettua voita

200´C ja 35 min keskitasolla.

Niin hyvää, ettei sanotuksi saa!
Olivia tosiaan sanoo pannaria pantariiniksi.


Karina

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä teen aina, kun tekee mieli :D niin helppo tehdä! Meillä syödäänkin pannaria nykyään 1-2 kertaa viikossa. Tai minä syön 80% pellistä, hehe.

      Poista
  2. Voi nam, pannaria.
    Heti kun imetys loppuu niin pakko tehdä. Nyt Hugon masu ei ole kestänyt sitä että syön kananmunaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti ei ole pahasti allerginen!
      Kananmuna kun tuntuu olevan joka paikassa!

      Poista
    2. ois hyvä ku kirjotettais ohje kokonaisuudessaan :)

      Poista
    3. Vehnäjauhoja tarkoitin, pitääkin korjata tuohon ohjeeseen, kiitos huomautuksesta! Tajusin vasta nyt, että suomen kielessä ilmaistaan perus jauho sanalla vehnäjauho!

      Poista
  3. hyvältä näyttää nam! kiva blogi.seurailen :)!

    VastaaPoista
  4. Ihan kiinnostavan kuuloinen vaihtoehto tämä! Toistaiseksi kuitenkin vannon itse "Maailman parhaan pannarin" nimeen, googlettamalla löytyy ja on ihan upeaa :) Meilläkin pannari on suuri herkku kaikkien mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mun vaihtoehto on itse asiassa muunnelma juuri tuosta "maailman paras pannari" ohjeesta. Tänään tein taas ja voin luvata, että tää on vielä parempaa!!! Kookosjauho peittää munan maun ja koostumus on paljon kiinteämpi!

      Poista
  5. Mitä Jauhoa olet käyttänyt tuossa :D menin aivopieruissani kauppaan ja nyt vasta sitten kysyn :D fiksua....

    VastaaPoista
  6. Onko käytetty jotain erikoisvehnäjauhoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Vehnäjauhoa ja kuten ohjeessa lukee, kookosjauhoa :) vastasin myös sun ylempänä olevaan kommenttiin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)