Mun makuun paras pannari! (eli pantariini)
1 litra (mielellään punaista) maitoa
4 kananmunaa
ripaus suolaa
2 tl sokeria (ei välttämätön)
5 dl jauhoja
0,5 dl kookosjauhoja
50-70g sulatettua voita
200´C ja 35 min keskitasolla.
Niin hyvää, ettei sanotuksi saa!
Olivia tosiaan sanoo pannaria pantariiniksi.
Olivia tosiaan sanoo pannaria pantariiniksi.
Karina
Oi alkoi tekeen mieli pannaria :D
VastaaPoistaMä teen aina, kun tekee mieli :D niin helppo tehdä! Meillä syödäänkin pannaria nykyään 1-2 kertaa viikossa. Tai minä syön 80% pellistä, hehe.
PoistaVoi nam, pannaria.
VastaaPoistaHeti kun imetys loppuu niin pakko tehdä. Nyt Hugon masu ei ole kestänyt sitä että syön kananmunaa.
Voi ei, toivottavasti ei ole pahasti allerginen!
PoistaKananmuna kun tuntuu olevan joka paikassa!
ois hyvä ku kirjotettais ohje kokonaisuudessaan :)
PoistaVehnäjauhoja tarkoitin, pitääkin korjata tuohon ohjeeseen, kiitos huomautuksesta! Tajusin vasta nyt, että suomen kielessä ilmaistaan perus jauho sanalla vehnäjauho!
Poistahyvältä näyttää nam! kiva blogi.seurailen :)!
VastaaPoistaKiitos paljon! Tervetuloa seurailemaan! <3
PoistaIhan kiinnostavan kuuloinen vaihtoehto tämä! Toistaiseksi kuitenkin vannon itse "Maailman parhaan pannarin" nimeen, googlettamalla löytyy ja on ihan upeaa :) Meilläkin pannari on suuri herkku kaikkien mielestä!
VastaaPoistaTuo mun vaihtoehto on itse asiassa muunnelma juuri tuosta "maailman paras pannari" ohjeesta. Tänään tein taas ja voin luvata, että tää on vielä parempaa!!! Kookosjauho peittää munan maun ja koostumus on paljon kiinteämpi!
PoistaMitä Jauhoa olet käyttänyt tuossa :D menin aivopieruissani kauppaan ja nyt vasta sitten kysyn :D fiksua....
VastaaPoistaOnko käytetty jotain erikoisvehnäjauhoja?
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
PoistaVehnäjauhoa ja kuten ohjeessa lukee, kookosjauhoa :) vastasin myös sun ylempänä olevaan kommenttiin!
Poista