perjantai 29. toukokuuta 2015

Päiväkodin viimeinen päivä ja lahja hoitajille.

Tänään on Olivian viimeinen päivä päiväkodissa. En pysty ymmärtämään, miten syyskuun alusta ollaan tultu toukokuun loppuun näin nopeasti? Vastahan minä aloitin työelämässä, vein lapseni ensimmäistä kertaa vieraiden ihmisten käsiin hoidettavaksi. Vastahan minä tuskailin kylminä pakkasaamuina jäässä olevan auton kanssa. 

Päiväkotiura starttasi Olivian osalta erinomaisesti. Jo heti syyskuussa tapahtui paljon muutoksia, osa tulivat itsestään, osaan muutos tehtiin. Opeteltiin nukkumaan päiväunet sisällä, jotta päiväkodissa olisi helpompaa, siirrettiin neiti isojen tyttöjen sänkyyn. Päiväkodin väen kanssa päätettiin jättää päivävaippa pois, kun O oli 1v 6kk. Heidän suhtautuminen siihen oli ihana " laitat vaan housuja mukaan, jos tulee vahingossa pissat, niin me kyllä pyyhitään pois".

Olivia on ollut ihan mielettömän reipas päiväkotilainen ja oppinut leikkimään muiden seurassa ja kanssa. Pukeutumisen ja riisutumisen taito on peräisin juuri päiväkodista. Mielikuvitus ja kotileikit ovat kehittyneet valtavasti. Kaikki on mennyt älyttömän hyvin. 

Kiitokseksi vuodesta, haluan muistaa ihania päiväkodin hoitajia pienellä lahjalla:
Pentikin puiset voiveitset, söpö kortti ja pieni kuoharipullo. Mun mielestä ei liikaa eikä liian vähän :)

Mitäs tykkäätte?

Karina

13 kommenttia:

 1. Tosi ihana ajatus! "Pienet" asiat ilahduttavat valtavasti!❤️

  VastaaPoista
 2. Mukava muistaminen, varmasti siellä tykkäävät :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis ele muistaa päiväkodin hoitajia <3 Kyllä mä ainakin ilahtuisin tuollaisesta muistamisesta! :)

  VastaaPoista
 4. Onko se alkoholiton? Jäin vaan miettimään, että en ole ikinä nähnyt, että kukaan olisi vienyt alkoholia päiväkodin kasvattajille :D

  www.minajamuud.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole alkoholiton, ihan on alkoholillinen :) mä luulen, että hoitajat ilahtuvat enemmän 2dl skumpasta kun muumilimpparista, aikuisia ihmisiähän he ovat :) itse olen kuullut joidenkin vievän esim punaviinipullon jouluna, joten menee samaan kategoriaan mun mielestä!

   Poista
  2. Juu kyllä näin ltona on tullut lahjaksi silloin tällöin juurikin esim punaviinipullo tai skumppapullo 😊 mukava piristys ja lahja, en ole itse pitänyt sitä mitenkään outona!

   Poista
 5. Itse ainakin tykkäisin :) Kyllä kasvattajakin voi vapaa aikana juoda pikku skumppa pullon :D tai pari

  VastaaPoista
 6. Kivat lahjat! Me annettiin pikkupullolliset alkoholitonta skumppaa, suklaata ja vaahtokarkkeja. Vastaanotto oli sen verran positiivinen että seuraavalla kerralla taidetaan antaa holillista :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, että teillä on sujunut hyvin päiväkodissa! Meillä poika aloittaa myös elokuussa päiväkodin ja oon just miettinyt noita päiväuniin yms. tulevia muutoksia. Mutta eiköhän kaikki tule menemään hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Minä taas olisin vähintään ihmeessään, jos joku tois alkoholia lahjaksi hoitajalle/opelle :D Siis törmäsin tähän ajatukseen ekaa kertaa netissä tutkiessani lahjaideoita ja olin ihan puulla päähän lyöty. Oikein piti miehelle ihmetellä että on ajat muuttunut :D Ja vielä kun moni näkyi laittavan pullon kouluun opettajalle lapsen mukana... Vähän eri juttu kuitenkin itse viedä päiväkotiin.

  Tosin siinä kyllä pikkupullo on mainio välimuoto "ison pullon" ja "kokonaan ilman" välimaastosta, etenkin kun sulla on muutakin. Ketäpä se pikkupullo nyt lopulta häiritsee, voihan sen vaikka antaa janoisemmalle työkaverille, jos ei itselle maistu :)

  Me ihan vaan askarreltiin esikon kanssa aivan ihanat (vaikka itse sanonkin) kortit tädeille, kun oli vähän epäselvää, että "kuuluisiko" 1 krt/vko osapäivähoitoon viedä jotain... Tädit ilahtuivat ja kerrankin mä en lyönyt täysin yli, vaikka oltiinkin ainoat ryhmässä, jotka tätejä muistivat.

  Ps. Kyllä mä kaiken luen edelleenkin, vaikka olenkin välillä laiska kommentoimaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)