maanantai 4. toukokuuta 2015

Project: Leikkimökki.

Pikkuhiljaa hyvä tulee! Nyt se on ainakin aloitettu - nimittäin leikkimökin sisustaminen! Tästä lähdettiin (kuva huhtikuulta):

Mökissä oli todella epäkäytännöllinen  sänky sekä leikkimökkiin kyllä sopivat kalusteet - mutta ei mun makuun.. Mökin on rakentanut mieheni veli ja yhdessä vaimonsa kanssa he ovat tämän myös sisustaneet. Verhoista ja pöytäliinasta tykkään, mutta mikään muu ei sitten kolahdakaan.
Nyt, kun talo on kokonaan meidän, on myös päätösvalta kaikessa meillä. Niinpä leikkimökkikin on nyt mun vallan alla. Ensimmäisenä sieltä sai lähteä sänky ja puutarhapöytä sekä tuolit. Ne siirtyivät meidän terassille, sopivat mun mielestä sinne huomattavasti paremmin!


Koska leikkimökissä leikitään eikä nukuta, niin sänkyä sinne ei tule ollankaan. Hankin Ikeasta tavaransäilytyssengin, josta puuttuu vielä laatikot.
Myös pöytä ja tuolit on hankittu Ikeasta. Olivia sai 2 -vuotis synttärilahjaksi mummilta ja ukilta uudet kalusteet mökkiin, mulle jää ostettavaksi sitten loput kalusteet ja välineet.Tässä vielä näkymä ovelta:Mökki on todella keskeneräinen eikä tavarat tai kalusteet ole vielä löytäneet paikkaansa. Sinne on tulossa vielä jonkilainen keittiö tai ainakin hella, lipasto, pyöreä matto ja uusi valaisin. Yritän nyt katsella käytettyjä kalusteita, ihan kamalan paljon rahaa en kehtaisi tuohon kuitenkaan laittaa. Tuoli, pöytä ja "lipasto" maksoivat ýhteensä 100 euroa, kaikkeen ylimääräiseen sälään sain tuhlattua vielä 50 euroa, eli jos alle satasella saisi loput hankinnat niin olisin tyytyväinen! :)

Miltä alkaa näyttämään? Onko teidän lapsillanne leikkimökkiä, mitkä ovat lempileikit siellä?

Karina

4 kommenttia:

 1. Tulipa ajankohtaiseen rakoon tämä postaus, kun itsellä menossa samanlainen projekti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Liityinpä blogisi lukijaksi, jos kirjoittaisit kans aiheesta! :) Vinkkejä on vastaan, mistä voisi löytää kivoja juttuja mökkiin?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi kun saisin sen vielä just sen näköiseksi, mitä omassa päässäni näen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)