perjantai 8. toukokuuta 2015

Rv 29+0

Tänään tuli täyteen 29 viikkoa raskaana olemista. Enää 11 viikkoa laskettuun. Kun takana on jo 29 viikkoa, 11 tuntuu todella vähäiseltä, eihän se ole enää paljon mitään! 


Masu alkaa olemaan kookas, tiedän. Beibi on jo raivotarjonnassa ja loppua kohtihan se mahakin vielä valahtaa polviin. Kuten tiedätte, mulla ei ole ollut viime aikoina mitkään parhaimmat olot ja lääkärissäkin olen saanut käydä. Saikkua saikun perään. Tälläiselle koko ajan mielellään liikenteessä olevalle ihmiselle, tämä ei ole kauhean helppoa. 

Oliviaa en vienyt tänään hoitoon, vietettiin äiti-tytär päivä eli siivotiin, laitettiin ruokaa ja ulkoiltiin. Ollaan myös leikitty paljon sisällä. Ihana nähdä, miten reipas ja omatoiminen tytär minulla on <3 Ja kannustava! Kun sain imuroitua yläkerran ja sammutin imurin, sohvalta kuului reipas "HYVÄ ÄITI!" Ihana lapsi <3

Huomenna on juhlapäivä. Ystäväni pyysi minua ja miestäni poikansa kummeiksi ja huomenna onkin nimiäiset. Sunnuntaina taas on äitienpäivä, eli herkuilta ei voida tänä viikonloppuna välttyä. Paljoa en herkutellu tässä ole, sen huomaa, että kun ei ole töissä, ei tule naposteltua niitä suklaakarkkeja, joita siellä on koko ajan tarjolla. Painoakin on nyt vähemmän kertynyt, mitä Olivian aikaan näillä viikoilla. Tosin se aloituspainokin on tällä kertaa 5 kiloa enemmän. 

Hirveesti ois juttuja, mistä haluaisin kirjoittaa, esim tuplavaunupostaus on tekemättä, samoin ajattelin pohdiskella, milloin on hyvä ikä tulla äidiksi, millainen äiti olen, sekä kirjoittaa omasta suhteestani omaan äitiini. (Miten niin äitienpäiväpainoitteista?). Ideoita on siis monia, mutta katostaan, milloin saan teksit aikaiseksi, haluan tehdä nuo ajan kanssa, en tällä tavalla vaan ajatuksen virtauksena, kuten tämä postaus on tehty.

Mutta, me aletaan kohta iltahommiin, mies on vieläkin ylitöissä, toivottavasti tulee pian kotiin. On ikävä.4 kommenttia:

 1. Ihana masu. :)
  Täällä tuli tänään täyteen rv 25+0. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana sun massu <3
  Täällä rv 40 kohdilla se aika hidastuu!=DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sulla kans <3
   ou nooou! no sit pitää vaan "nauttia" hahahahahahaha.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)