torstai 14. toukokuuta 2015

Raskauspahoinvointia, korvatulehdusta, väsymystä ja muita vaivoja.

Blogihiljaisuuden aikana on ehtinyt taas paljon (tai no, paljon ja paljon..) tapahtumaan, onhan nyt jo torstai menossa! 

+

Ollaan ulkoiltu ja käyty moikkaamassa naapurin kissaa Leoa.


Pipo Papu / kaulurin H&M / haalari Ticket to Heaven / kengät Lekmer

..ja valvottu tiistai keskiviikon välinen yö Olivian korvakivun vuoksi. Käyty lääkärissä ja saatu diagnoosiksi (yllätys) korvatulehdus, molemmissa korvissa! Se oli kyllä yllätys, koska Olivia kertoi vain oikean korvan kivusta.

Ollaan nukuttu yhdessä neljän tunnin päikkärit, leikitty legoilla, laitettu ruoaksi makaronilaatikkoa ja tänään vietiin porukalla tavarat kirppikselle (paikallisille vinkiksi, Valinta Kirppis paikka 10 lasten ja naisten vaatteita, paikka 11 miesten vaatteita, 15.-23.5, vien noin joka toinen päivä täydennystä).

Tältä näyttää mun  ja Olivian myyntipaikka :) hinnat alkaen 0,20€! Löytyy Polarn O. Pyretiä, Pomp de Luxia, H&M, Lindexia jne. Koot taitaa olla noin 68-92 cm, muutama 62 on voinut eksyä joukkoon. Naisten vaatteissa koot S ja M. Pidän nyt tarkoituksella nämä ekat myyntipäivät pisteen lastenvaatepainoitteisena, sitä pientä tavaraa on nimittäin niin paljon, että olisi kiva päästä ensin niistä eroon! Launataina täydennän sitten naistenvaatepuolta.

Kiva yllätys odotti mua pari päivää sitten postilaatikossa, kun Reddville oli lähettänyt mulle i 
say: VIP paketin:



Kyseessä on intiimisarja naisille, johon en rehellisesti sanottuna ole kerennyt tutustumaan vielä ollenkaan, kirjoittelen sitten lisää, kun kokemusta on! Pahoinvointiahan mulle on taas ilmaantunut, joten ainakin ranneketta voisin testata ihan tosissani. 

Voinnit on ollut mitä on, välillä on ihan kamalan huono olo, oksettaa ja etoo. 
Sit on hetken normaali olo, sitten taas koskee jonnekin. Paineen tunne kerääntyy joka ilta alavatsalle, on viiltäviä kipuja, on suonenvetoja (toissayönä oli niin paha, etten vieläkään pysty kävelemään kunnolla), on närästystä, on väsymystä. Kaikkea kivaa. Ja sit on pieni lapsi, jolla on korvatulehdus. 
Ei ihme, että blogille ei ole ollut nyt virtaa.

Karina



6 kommenttia:

  1. Voi ei, nuo korvatulehdukset ovat ikäviä!
    Pikaista paranemista pikkuiselle ja paljon tsemppiä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne on :( vasta 9 viikkoa sitten oli edellinen! Onneks vasta toinen menossa, nyt vaan toivotaan, ettei tuu kierrettä!
      Kiitos <3

      Poista
  2. Itsellä oli myös pahoinvointia ja nuo rannekkeet auttoi paljon! Nyt en enää käytä kun pahoinvointi on selätetty :)

    Löysin blogisi pitkästä aikaan. Luin toisella käyttäjällä ja nyt sattumalta päädyin tänne. Onnea tulevasta pienestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä saanut aikaiseksi laittaa ranneketta paikoilleen, pahoinvointi tuntuu nyt taas helpottaneen ainakin hetkellisesti :) Tosi mukava kuulla, että löysit takaisin, liity ihmeessä lukijaksi, niin et hävitä mua enää :) Kiitos onnitteluista, vielä 10 viikkoa, iiks :)

      Poista
  3. Muksuhan on ihan selvä muotibloggaaja jo pienenä, ainakin tuosta kuvasta päätellen :D♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)