torstai 21. toukokuuta 2015

Raskausajan businesspukeutuminen: OOTD 21/05/2015

Pitkästä aikaa asukuvia minusta! :) Tänään olikin kiireinen päivä, kävin työpaikalla siistimässä työpöytäni.. jäin eilen sairaslomalle, joka jatkuu äitiyslomaan saakka eli juhannuksen paikkeille..  ja laitoin muutenkin asiat  toimistolla siihen kuntoon, että jään nyt todella pitkäksi aikaa pois. 

Hoidettuani asiat, koetin käydä kaupungilla shoppailemassa, mutta ei siitä oikein tullut mitään, kun supisteli ja sattui. Mahasta sai pitää koko´ajan kiinni, kun se tuntui painavan miljoona kiloa. Sain kuitenkin ostettua päiväkodin hoitajille pienet muistamislahjat sekä siivottua kirppispaikkamme. Ilta onkin mennyt enemmän ja vähemmän levätessä.

Päivän asuksi valitsin hameen, jonka ostin vartavasten businesspukeutumista silmällä pitäen. Taisi jäädä ainoaksi käyttökerraksi.


Jakku H&M / paita Mamalicious / hame Mamalicious / leggingsit Mamalicious /
saappaat Bianco / laukku Michael Kors / kello Guessrv 30+6

Michael Kors Hamiltonin hankin vähän aikaa sitten ja tänään se pääsi koekäyttöön. Vielä en osaa sanoa tästä mitään, eka kerta meni ihan hyvin, tosin tavaraa oli niin vähän, että pienemmälläkin olisi pärjännyt. 

Töihin kävin Houkutuksesta ostamassa mansikka-kermakakun.


Oli todella hyvää.


Työt on nyt mun osalta siis tehty ja nyt vaan kasvattelen pikkutyyppiä masussa, leväten ja rentoillen. Näihin tunnelmiin palaan myöhemmin.

Karina


9 kommenttia:

 1. Wow mikä tyylikäs mama täällä! Toivottavasti loppuraskaus sujuisi hyvin. Itsekkin jäin sairaslomalle ennen varsinaista mammalomaa. Mulle tuli selkäkipuja. :( Tuo supistelu on kyllä ikävää. Onnellista odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tania <3
   Oli kyllä kaunis olo eilen :) Toivon kanssa, että loppuodotus menisi helpommin, kun on nyt mahdollisuus tehdä asiat ihan omien tuntemuksien mukaan!

   Poista
 2. Hei mikä tyylikäs mamma <3 Ihanan fresh look <3 :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs asu! Sun täytyy nyt lomien kunniaksi käydä ulkona vaikka syömässä niin saat tuota hametta vielä käytettyä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos Sarkku, näin täytyy muuten tehdä! Eikun ravintolaan :D

   Poista
 4. Oi miten kaunis mami <3 Ja vitsit alkoi tehdä mieli tuollaista kakkua! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)