lauantai 23. helmikuuta 2013

Tyttöjen viikonloppu :))

Täällä voidaan hyvin (jos ei supistuksia, liitoskipuja ja kaikkia muita kipuja lasketa) :) ihana ystäväni, kaasoni tulee puolen tunnin päästä meille viikonlopuksi :)) olen niin iloinen!

Eilen oli The Siivouspäivä. Mies suurimman osan siivouksesta kyllä hoiti, itse tein mitä pystyin, kovasti kyllä supisteluita sateli. Nyt on pikkuoravan huone laitettu valmiiksi, pinnasänky siirretty meidän makkariin, kaikki ylimääräinen krääsä viety pois, ihanaa olla noin puhtaassa ja siistissä kodissa :)

Nyt siis tiedossa tyttöjen viikonloppu, mies on sekä tänään, että huomenna 10-20.30 töissä, joten pirteä seura on enemmän kuin tervetullut tänne! Kasvohoitoja, saunomista, ehkä leivotaan jotakin?

Vauva voi hyvin, potkii ja muljahtelee hulluna. Enää 18 päivää laskettuun! Se voi olla ihan milloin vaan täällä!!! Kunhan ei oo ennen maanantaina, mulla on sillon isompi tulkkauskeikka, päätin et se onkin nyt viimeinen ennen synnytystä, (puhelintulkkauksia ei lasketa:D), sen jälkeen saa rakas tulla milloin haluaa.

Rv 37+5

1 kommentti:

  1. Voi tuota masua! <3 Omani on ehkä n. 3 kertaa tuon kokoinen ja kokoajan tiellä ja roikkuva ja painava ja selkää kipeyttävä jajaja... :D

    Meidän perätila-beibe käännettiin torstaina ja vissiin eilen kääntyi uudelleen perätilaan. Synnytystä malttamattomana odotellaan täälläkin - jos vielä tämän päivän shoppailut sais hoidettua, niin olis sit esikoisen 2 v. synttäreille kaikki valmiina ja voisin vaikka ens yönä poksahtaa! :)

    - Piia ja poju 37+5

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)