tiistai 12. helmikuuta 2013

Vaunut

.. Mutta ei ne, mitkä alunperin hankin.

Tässä nyt kävi näin, että rakas mieheni tuli eilen Emmaljungien kanssa kotiin, enkä voisi olla iloisempi tässä asiassa!

Mutta meillähän oli jo vaunut!? Kerroin niistä ajat sitten, lupailin postausta, kerroin, miten edullisesti ne saatiin jne.
Totuus on se, että olin käymässä Tallinnassa serkkuni luona, joka tarjosi yhdistelmävaunujaan minulle. Minä, vasta noin 3.kuulla raskaana, en tiennyt vaunuista yhtään mitään. En ollut ajatellut meidän tarpeitaan, sitä, että he asuvat kerrostalossa, jossa ei ole edes parveketta ja me maalla, jossa meillä tilaa ja 40 m² terassi, jossa vauvaa turvallisesti nukuttaa. En ollut ajatellut yhtään asiaa ja pienen painostuksen vuoksi (serkkuni äiti), sanoin, että tottakai ostetaan ne heiltä pois. Ja näin, hetken mielijohteesta, pakattiin äitin kanssa vaunut peräkonttiin sen enempää miettimättä.

Sauli oli alusta asti sitä mieltä, että asiaa olisi pitänyt miettiä, suunnittella ja vertailla eri vaunuja, mutta koska ihastuin vaunuihin, hän antoi asian olla.

Kotona katselin vaunuja, yritin ajatella pikkuoravaamme niihin ja en vain kokenut niitä omaksemme. Katselin aina tori.fin ilmoituksia, selailin Emmaljungien kotisivuja, mutta en maininnut sanallaakaan saulille miten minua kadutti, että ajattelin vain säästäväni rahojamme niin tärkeässä ostoksessa kuin vaunut.

Sauli oli kuitenkin ajatellut asiaa myöskin ja salassa katsellut vaunuja eri sivustoilta. Toissailtana nukkumaan mennessä se sitten sanoikin "rakas, minä löysin meidän pikkuoravalle täydelliset vaunut" ja niin hän tekikin! Emmaljunga duo edge Classic cryptonite rungolla. Väriltään mustat/kultaiset. Kultaiset!!! Ihan minun, meidän näköiset. Vm 2009, yhdellä lapsella olleet, todella siistissä kunnossa. Käytännölliset, meidän tarpeisiin vastaavat. Rakkautta ensisilmäyksellä:


12 kommenttia:

 1. Wau! Tosi upean väriset vaunut! Ja on kyllä ihana mies sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon aivan myyty, haluaisin itse ryömiä noihin vaunuihin <3

   Poista
 2. Noi on kyllä hienot :) ja Emmaljungat on laadukkaat! Hyvä hankinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen ymmärtänyt ja tällä kertaa tein taustatyötä ennen kuin mies haki vaunut, ei enää "päätön kana" ostoksia :) kestävät varmasti hyvin ja saavat todennäköisesti seuraavankin lapsen kannatettavakseen :)

   Poista
 3. Hieno homma, että saitte mieluisat kärryt! Ehkä ne serkun vaunut voisi vastaavasti myydä eteenpäin, jollekin ne voisi olla ne unelmavaunut?

  Onneks meillä on esikoisen jäljiltä erittäin toimiviksi osoittautuneet yhdistelmät tallella, koska stressasin aikanaan ihan kamalasti, että osaanko ostaa hyvät. Osui erinomaiset ja vielä unisex-värityksellä ;) Sopi prinsessalle ja jatkossa sit prinssillekin.

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Mun mielestä noi on kans aika unisex-väriset :)
   On tarkoitus myydä noi serkun vaunut, mutta ei ihan vielä, niissä on nimittäin se etu, et ratasosa on tosi kevyt ja menee aika pieneen pakettiin ja mikä parasta, turvakaukalomme saa napsautettua siihen hetkessä. Eli en ihan heti myy niitä, katsotaan ensin, oisko ratasosalle oikeasti käyttöä :)

   Poista
 4. Onpa ihanat vaunut! :) todella kivannäköiset. :)

  VastaaPoista
 5. Ai ne oli mustakultaset, vielä isompi vau ku eilen! :) Eilen katoin et ne oli mustahopeet. Mustakultaset kuullostaa kyllä ihan sulta, vaikka ei nyt huippu hyvin tunnetakaan! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)