torstai 28. helmikuuta 2013

Imetysliivien etsintää

Etsintää todellakin.

Mentiin eilen varmoin mielin ostamaan minulle ensimmäiset imetysliivit, jotta olisi edes yhdet valmiina. Käveltiin suoraan liivien erikoisliikeeseen, josta olen raskausaikanakin liivini ostanut.

Heiltä löytyikin Anita merkkisiä imetysliivejä, jotka oli ihan nättejäkin! Sovittelin muutamia ja ympärysmitalle 80 suurin kuppi, jota löytyi oli H. Ja arvatkaa mitä.. se H kuppi oli just ja just sopiva. Eli ei yhtään kasvuvaraa. 80H!

No, mentiin siitä lastentarvikeliikkeeseen, jossa myös myydään Anitaa. Ei ole I kuppia heilläkään.
Siitä Change -myymälään. Oi miten kauniit imetysliivit niillä oiS ollu. Sovitin 75J ja juu..ei. Ne oli just ja just sopivat. Ja isompia ei ole.

Siitä sitten takaisin ekaan liikkeeseen, joka tilasi mulle 80 I liivit. Saapuvat joskus ensi viikolla. Onneksi ei ole ostopakkoa, jos eivät olekaan hyvät. Toisaalta, on ostopakko, koska muuten jään kokonaan ilman!? Toivottavasti se kaarituki ei nouse liian korkealle, tilaukseen menivät siis mustat Anita imetysliivit 5035 (linkki vie anita.com kotisivulle liiveihin), koossa 80I.

Eli tälläistä tissitaistelua taas kerran. Kyllähän noi nykyiset 80G liivit alkaa tuntumaankin jo vähän pieniltä, onneks kohta pääsee taas oikeille kupeille.

Miten teidän rintojen on käynyt raskausaikana ja synnytyksen jälkeen? Mikä kuppikoko oli ennen raskautta, raskauden aikana ja imetyksen aikana ja imetyksen jälkeen? Löytyykö kohtalotovereita, jotka ei meinannut löytää sopivia liivejä ja mistä lopulta löysit? :)

8 kommenttia:

 1. todellakin kohtalotoveri! En meinaa löytää normaalisti sopivia liivejä, ja nyt oon sinnitellyki näillä järkyttävän pienillä entisillä, ku en uskalla ees ajatella mitä tuskaa se on nyt, kun tissit on vielä isommat, löytää sopivia! Tosin en tiedä oisko nyt kuitenkin vähän helpompi, kun ympärysmittakin kasvaa kun rintakehä hieman laajenee. Minkä hintasii noi sovittelemas liivit oli? :) mä en oo vielä yhtään tutustunu paikkakunnan tarjontaan tai hintatasoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoisliikkeessä ja Lastentarvikeliikkeessä tais olla 62-66 euroa noi Anitat, Changella tais olla 45e joita sovitin.

   En suosittele sinnittelemään liian pienillä liiveillä, itsehän ostin ekat liivit raskausaikana noin viikoilla 20 ja paljon aikasemmin oisin kyllä voinut ne ostaa, sen verran iso ero oli omilla ja oikean kokoisilla! :)

   Poista
  2. Joo kyl se pitää kohta liivikauppaan itekin lähteä. Mietin, et vois ostaa vaikka jo valmiiks imetysliivejä, ni ois sit valmiina eri kokosia niitäkin, kun varmaan koko muuttuu imettäessäkin :) Toivottavasti ne sun erikoisliikkeeseen tilaamat ois hyvät! :)

   Poista
  3. Vaikka mulla ei kokemusta vielä ole, niin sinuna en kyllä etukäteen lähtisi ostelemaan imetysliivejä, kun et voi tietää vielä tässä vaiheessa minkäkokoinen etumus sulla sitten on :) aika riskiostos etukäteen! Eihän ne liivit kaupoista kesken lopu ja jos loppuu, niin niitä tilataan kyllä lisää ;)

   Todella toivon, että mullekin tulee hyvät liivit. Liikkeissä sanottiinkin, että seuraavat liivit kannattaa ostaa vasta 2-3 viikkoa synnytyksestä, silloin vasta näkee parhaiten minkä kokoiset pitää olla.

   Poista
  4. Nii mut mä aattelin kato sitä, et jos (tosiaan ku ei mullakaan tuota aikasempaa kokemusta oo, ni en tiedä käykö niin :D ) koko sit pienenee sitä mukaa ku imetystä vähentelee sit aikanaan ni ois sit sopivaa imetysliivikokoa sillonkin. Mutta totta tuo että ei ne liivit kaupoista kesken lopu ja ei voi vielä tietää minkä kokoseks sitä paisuu sit ku maito nousee :D Aa, okei, no hyvä tietää tuokin sit! :)

   Poista
 2. Mulla on kahdet halvat, eikä varmasti kovin hyvät liivit. Toiset näistä on sellaiset hyväksi kehutut urheiluliivimäiset ritsat, jotka on uskomattoman hyvän tuntuiset päällä! Muttakun maito ei esikoisesta juuri noussut, niin ne riittivät hyvin. Nyt ajatuksena on taas mennä ekat viikot noilla ja mikäli maitoa tulee, niin sit ostaan isompia. Onpa muuten kiva, kun mulla ei ole koon kanssa ongelmia - enää! Kävin nimittäin 2009 pienennyttään rinnat ja kylläpä on sen jälkeen helppoa ollut olla näillä mukavilla D-kupeilla ;)

  Btw. En siis ollut tänään synnyttämässä. Poika ei vaan kääntynyt, joten puukkohommiks meni taas. Nyt sulla on 6 päivää aikaa, jos aiot poksahtaa ennen mua ;) Paitsi tietty jos meidän poju lähtee aiemmin tuleen, niin pakkohan se sitten on lähteä päivystykseen ja sieltä kiiresektioon - taas. Hope not!

  - Piia ja itsepäinen poju 38+4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, 6 päivää aikaa! Mhm! Isä sano mulle tänään, et ota kunnon löylyt jos haluat vauvan ulos..sanoin sille, et juu, tiedän kyllä kolmen ässän jutun, mut en usko et sillä ois oikeesti vaikutusta? Sitäpaitsi eihän se ole spontaani synnytys, jos äiti häätää vauvan saunomalla :D

   Ikävä kuulla, ettei sun vauva suostunut kääntymään yrityksistä huolimatta, nyt kuitenkin tiedät, milloin lapsi syntyy ja eikä sun tarvitse kärsiä niin paljon kuin ekalla kerralla esikoisen kanssa :)

   Mietin tässä, että kun vaihdetaan sun kanssa aina paljon ajatuksia, niin haluasitko kertoa itsestäsi edes vähän jotakin? Esim ikä ja ammatti tai harrastukset jne? Jos et halua sitä muiden nähtäväksi, voin lukea sun vastauksen, mutta jättää julkaisematta sen, tai voit laittaa haaveita87@gmail.com ? Ei tosin ole pakko, näinkin on mukavaa jutella,jos et halua tutustua enempää :)

   Poista
  2. Minäpä laitan sulle sähköpostia :)

   - Piia

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)