perjantai 1. maaliskuuta 2013

Rv 38+4: kotipäivä

Niinkuin otsikkokin sanoo, olen viettänyt tänään kotipäivää. (Ylläri! Näin äitiyslomalla :D ) no mut kuitenkin, pyykinpesukone on pyörinyt ahkerasti, olisin myös halunnut imuroida, mutta mies kielsi sen minulta, lupasi hoitaa kodin siivouksen huomenna, kun on vapaalla. Minun täytyy kuulemma nyt levätä ja kerätä voimia synnytykseen.

No, kerran en saanut siivota, minä leivoin. Neljä pellillistä pieniä korvapuusteja. Ne on tarkoitus laittaa pakkaseen odottamaan vieraita, joita kuitenkin tulee vauvan syntymän jälkeen. Me ollaan todella huonoja ostamaan kahvileipiä tai keksejä kaappiin (osittain koska syön kaiken), joten onpahan nyt kiva tarjota itse tehtyjä korvapuusteja :)

Viholliseni Närästys on tullut taas kuvioihin. Kamala tunne :( rennieta kuluu. Ja närästys ei ole ainoa vaiva.. Sain muutama viikko sitten tietää, että virtsassa oli streptokokki bakteeria. Viikko sen jälkeen näytteestä ei sitä enää löytynyt. No, nyt jätin keskiviikkona näytteen ja taas se streptokokki oli siellä. Kyseessä on viridans ryhmän streptokokki, jota ei nyt edes hoideta. En löydä mitään selvää infoa tästä, osaako kukaan kertoa tarkemmin?

Jos olen ymmärtänyt oikein, tämä on eri asia kuin b-streptokokki, ei välttämättä vaadi antibioottihoitoa synnytyksessä, mutta on kuitenkin suotavaa sellainen saada.. Ahistaa tämä ihme kokki ja pelkään, että sillä voisi olla jotakin vaikutuksia vauvaan :(

Huomenna menen kaverin kanssa leffaan, katsomaan sitä suomalaista elokuvaa 21 tapaa pilata avioliitto. En yleensä pidä suomalaista elokuvista, mutta annetaan tälle nyt mahdollisuus..

Mukavaa perjantai-iltaa lukijoille!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)