sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kotona:)

Päästiin eilen illalla kotiin ja nyt on eka ilta, yö ja päivä omassa kotona takana. Kaikki on mennyt todella hyvin, maito on noussut, sitä on riittävästi ja ylikin, joten pumppukin on tuttu.

Vauva nukkuu, syö, pissii ja kakkii. Tissi on paras ystävä, iskän olkapää paras röyhtypaikka ja äitin päällä ois ihan parasta nukkua :) (jos äiti antaisi useammin)

Kaikki vaatteet on ihan liian isoja, joten hopparilta neiti näyttää lökäpöksyineen.

Kirjoitan kattavamman postauksen ensi viikolla, nyt haluan keskittyä vauvaan, omien haavojen parantamiseen sekä tissibaarin ylläpitämiseen.

Ilman miestäni en pärjäisi, hän on korvaamaton <3

3 kommenttia:

 1. Voi kuulostaa ihanalta vauva-arkeen tutustumiselta. Nauti nyt täysillä tästä ainutlaatuisesta ajasta. En malta odottaa, että itsekin olen jo tuossa tilanteessa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tämä aika on ainutlaatuista ja koko ajan tekee vaan mieli tuijottaa pientä <3 onnen kyyneleitä valuu koko ajan - hän on niiin ihana!!

  Ja sullakin enää muutama viikko tähän! Jaksaa, jaksaa! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vauvailua <3 Täälläkin yritetään ottaa kaikki irti vauva-ajasta, vaikka tuo isosisko kyllä verottaa hurjasti vauvaan keskittymistä! Mutta ihania ovat molemmat :) Synnytyksestä 2 viikkoa ja mä alan olla oma itseni... Ja kohta vauva on niin iso, että päästään kunnolla ulkoilemaan! Kylläpä se aika juoksee!

  - Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)