maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maanantaisupistelua

Toivottavasti innoistuneisuus ei pilaa tätä menoa! Heräsin yöllä klo 00.02 supitukseen, jonka jälkeen en oikeastaan enää nukkunut, supistuksia sateli tasaisesti ja torkuin samalla tasaisesti.

Kun mies lähti aamulla töihin, otin supistuslasku-sovelluksen käyttöön ja kello 6.30-11.00 välillä tuli säännöllisiä supistuksia 10-12 min välein, kestoltaan 45-50sek. Ei liian kivuiliaita, mutta kuitenkin sellaisia, joita ei koskaan aikasemmin ole ollut. Klo 8 maissa aamulla kävin pissalla ja sen yhteydessä huomasin limatulpan lähteneen- siitä ei ole nyt epäilystäkään!

11-12.30 nukuin päikkärit ja heräsin taas entistä kovempaan supistukseen, joka tosin olikin ainut laatuaan. Tämän jälkeen supistusväli oli taas 12-15 min. Kävin kävellen postin ja päätin vielä pyörähtää autolla lähikaupassa (jossa anoppi sattui olemaan samaan aikaan,oli ihan innoissaan kun kerroin mitä mulle kuuluu).

Kaupasta ostin myslipatukoita, pillimehuja, suklaata (luonnollisesti) ja kinuskijäätelöä, nams.
Tultuani kotiin, supsitukset alkoivat olemaan kivualiampia ja niitä tulikin muutama 6 min välein. Istahin jäätelöpaketti kourassa jumppapallon päälle ja välit on taas pidentyneet. Kunnes nousin ylös ja se vasta sattui! Nyt olen sohvalla kylkiasennossa ja yritän viihdyttää itseäni ipadin ohjelmilla. Mies tulee töistä heti kun niin pyydän.. Ja viimeisimmän supistuksen perusteella varmaan kohta pyydänkin, alkaa kohta olemaan tens-laitteen laitto paikallaan, jos luen kipuja oikein.
Palailen toivottavasti pian!!! :)

6 kommenttia:

 1. Itselläni meni muutama tunti limatulpan irtoamisesta kun kivuliaat supistukset alkoi :) Eiköhän se pieni nyytti sieltä pikkuhiljaa ala ulostautumaan :)

  VastaaPoista
 2. Jee! Mä pidän niin peukkuja, että pikkunen lähtis sieltä tulemaan! <3

  VastaaPoista
 3. Huii jännäää! :) Tsemppiiiiiii!!<3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Voi miten jännää! Toivottavasti se oli jo menoa ja jos hirmu rytinällä on mennyt niin sinähän voit olla jo äiti nyt <3

  Mulla tulppa meni pe aamulla ja synnytys käynnistyi la päivällä... Tosin kyllähän mulla se vaati pari käynnistyspuikkoakin - toivottavasti sulla on parempi tuuri :) Nyt jännätään! Onnea matkaan!

  - Piia

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille, vielä olen kotona ja supistelut edelleen noin 12 min välillä, kivuiliaita alkavat kyllä jo olemaan, just sanoin miehelle, et vielä pari samanlaista ja sit kytketään tens päälle, tähän asti oon ollu ilman ja irvistelly :D toivottavasti tulisi yöllä lähtö! Käytiin tässä reilun puolen tunnin kävelyllä ja vielä kaupasta hedelmiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)