sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ystävyyden hoitoa ja hääsuunnitelmia :)

Olipa ihana viikonloppu.

Rakas ystäväni tuli siis lauantaina 12 aikaan meille. Ei olla nähty kunnolla, saatikaan juteltu todella pitkään aikaan ja nyt oli aika korjata tilanne.

Ensimmäiset tunnit menikin höpöteltäessä kaikesta mahdollisesta, sitten käytiin kaupassa, laitettiin ruoaksi lohkoperunoita ja uunilohta, saunottiin melkein 1,5 tuntia, tehtiin kasvo- ja hiusnaamiot ja juteltiin taas kerran kaikesta mahdollisesta :)

Kun rakas tuli töistä, otettiin valokuvaussessio: ihania kuvia miehen, minun ja masun kanssa <3
Paras kuva on tarkoitus teetättää ja kehystää makkariin :)

Tänään päivä alkoi pitkällä brunssilla, tein sitruunamuffinseja, hedelmäsmoothieta, leipiä, hedelmiä jne. Naminami.

Brunssin jälkeen puhe kulkeutui häihin ja halusinkin kaasoni mielipidettä esim ruokamenusta, molemmat kasattiin erään pitopalvelun vaihtoehdoista omat suosikit, ruoat, joita itse ottaisi jokaista lautaselle. Menun jälkeen puhe kääntyikin polttareihin, vieraslistaan, häämusiikkiin ja kaikkeen ihanaan häihin liittyvään :) mulla on aika hyvä tuntuma kaikesta!

Pikkuorava on ollu todella vähäliikkeinen tänään, hikkaakin on ollu vain yksi koko päivänä, pitäs varmaan syödä iltapalaa ja laskea pikkuisen tunnin liikkeet, ihan paniikki iski nyt kun tajusin, et se on ihan oikeasti liikkunut todella vähän!!

Huomenna ois sitten viimeinen läsnäolotulkkauskeikka, jännittää todella paljon, ei oo mikään pikkujuttu, voin kertoo!!

Nyt iltapalaa ja toivottavasti pikkuorava aktivoituu pikkasen :)

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

Rv 37+6

6 kommenttia:

  1. Hihi, meilläki oli tänään masukuvauspäivä!:D Olkkariin tosin olis tarkotus iiiiiso mustavalkee taulu teettää!;)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa kivalle! Etenkin tuo valokuvaidea :)

    Me käytiin eilen pojun kanssa käyrillä, kun ei ollut liikkunut koko päivänä. Että sama trendi tuon liikahtelun suhteen täälläkin! Onneks kaikki oli ok, liikkeiden vähyys johtui uusiutuneesta perätilasta...

    - Piia ja poju 38+0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Sulla se vaan väkisin haluaa perätilaan :/
      Mulla on tänään ollut mahassa vaihteeks aktiivinen asukki, potkusarjoja on sadellut pitkin päivää ja hyvä näin, muutun vainoharhaiseksi, jos vähän väliä ei oo mitään tunnetta siellä.
      Saanko kysyä Piia, missä päin Suomea asustelet tai oikeastaan, mihin sairaalaan oot menossa synnyttämään? :)

      Poista
    2. Itä-Suomesta, sen verta pieneltä paikalta olemme, että KYSiin lähdetään synnyttään :) Erittäin positiiviset kokemukset on sieltä esikoisen syntymästä, yhtä ikävää kätilöä lukuunottamatta, joten ihan hyvillä mielin mennään sinne. Ja poju on tosiaan mieltynyt perätilaansa, mut mä en tod. synnytä alateitse perätilasta, joten se on sit sektio toista kertaa edessä, mikäli ei suostu kääntyyn. Jännittää vaan, että millon päästään tositoimiin! :)

      - Piia

      Poista
  3. No mutta Itä-Suomesta nämäkin tekstit tulee, meille on Joensuun keskussairaala lähempänä, joten sinnne tosipaikan tullessa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)