lauantai 9. maaliskuuta 2013

Rv 39+5 kuulumisia.

Heipparallaa!!

Mun laskujen mukaan rv 39+5 ja menkkojen mukaan rv 39+3!! Jokatapauksessa toooodella lähellä ollaan!! :)) olen niin innoissani <3

Olo on ollu koko tämän viikon mitä mahtavin. Olen ollut todella energinen, sen todistaa jo se, että olen käynyt muutaman kerran yli tunnin reippailla kävelyillä tuntematta esim selkäkipua ollenkaan! Tähän asti juuri selkä on rajoittanut mun liikkumisia.

Torstaina oli neuvola, kaikki oli hyvin, hemppari noussut kivasti ja verenpaieet hyvät. Ainut mikä oli huonosti oli mun painonnousu taas vaihteeks :D oli tullu 8 päivässä 1,8 kg vaikka olen liikkunut!! Mutta mutta, neuvola oli klo 9.30 ja söin aamupalaksi todella tuhdin aamiaisen, leipää, pannukakkuja, kaks mukillista teetä, iso lasi vettä, ainakin 500g kaikkea! (Ei kauhean fiksua ennen punnitusta!). En mä siitä painosta enää stressaa, nyt ois noin 18 kg tullut ja onhan se paljon, mutta onneksi se ei tunnu siltä, sen verran hyvin ne kilot on levittäytyny pitkin kroppaa. Ja onhan tissitkin 4 kuppikokoa isommat kun normaalisti.

Eilen leivoin mustikkarahkapiirakan naistenpäivän kunniaksi, vietiin se ystäväpariskunnan luo, kun mentiin sinne iltaa viettämään :) oli todella mukavaa, ystäväni opetti meille hug a bubin käyttöä ja Saulikin oli niiin suloinen kantoliinan kanssa <3

Asiasta rasiaan, tein toissapäivänä pihalla vähän lumitöitä, ja jestas mitkä olot siellä alhaalla alkoi illasta! Siis tiedättekö sen tunteen kun joku tekee sämpylätaikinaa? No, kuvitelkaa, et se tehdään teidän alapäässä. Vaivataan ja veivataan. Huh, olin ihan varma, et seuraavana yönä lähdetään synnytämään! Mutta sitten nukahdin ja aamulla olot oli poissa. Ei se kyllä haittaa, voin niin hyvin, että jaksan kyllä odottaa vielä pikkuista :)

Huomenna ois sit tarkoitus tehdä taas vähän lumitöitä, saunoa ja s.. ;) tai sit ei, ihan fiiliksen mukaan, en mä halua häätää mun lasta ulos, jos se on kerran niin fiksu, et pysyy vielä lämpimässä kun kevätkin näyttäisi olevan peruttu. Ja oishan se 13.3.13 eli virallinen laskettu päivä aika hauska päivä synnyttää! :)

Tässä vielä random kuvia viikon varrelta, voikaa hyvin, malttakaa odottaa ja viettäkää ihana viikonloppua odottavat lukijani! Muut taas, nauttikaa auringosta ja viikonlopusta! :) puss!












6 kommenttia:

  1. Ihana massu :) mul on jo ikävä omaani :') nauti masustasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3, nautin! Mulle tulee varmasti myös ikävä tätä kaikkea! :)

      Poista
  2. Oi, ihan kohta se koittaa! Ihanaa, että hetkenä minä hyvänsä teillä on jo vauva <3

    VastaaPoista
  3. Hiihihiih, mitkä tisuuuut!;D Perhana siulla vain olo paranee ja miulla taitaa vain huonota loppuu kohi!:D Ei mee nyt nallekarkit tasan, vai meneekö.:D Laitat miulle kyllä heti viestin kun ootta sairaalassa! Täällä päin on masu laskeutunu et mietiskellään tuleeko jo kohta! : o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan mullakin sinun viikoilla huono ja väsynyt olo, tää parempi olo tuli vasta noin 1-1,5 viikkoa ennen laskettua päivää :) tulee se sullekin! :)
      Nyt muuten makaan edelleen sängyssä, on kamalan flunssainen olo :/ nenä tukossa, kurkku kipee, kylmää. Se siitä hyvästä olosta :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)